Skip links

Dit is je eerste stap naar social media succes.

Jouw boodschap bij de juiste mensen

Wil je dat potentiële klanten jouw merk vaker zien, maar ontbreekt het aan tijd of creativiteit om op social media te posten? De Fctry ontzorgt je hierin! Wij creëren sterke unieke posts en creatieve campagnes die op de juiste momenten op alle relevante social media platformen verschijnen. Met andere woorden, wij doen het werk waardoor jouw bedrijf zich kan richten op de meest belangrijkste bedrijfsactiviteiten.

Wat levert
dit je op?

Onze Diensten

OVerig

Startup

€99,00

per maand

2 weken

1 per 2 weken

Maandelijks

Klanten Portal

1 per kwartaal

Zo snel mogelijk

elk Kwartaal

Winteractie

Pro

€199,00

per maand

2 weken

1 per week

Maandelijks

Klanten Portal

1 per kwartaal

zo snel mogelijk

elk Kwartaal

Premium

€299,00

per maand

2 weken

2 per week

Maandelijks

Klanten Portal

1 per maand

binnen 48 uur

Maandelijks

!Populair!

Business

€399,00

per maand

4 weken

3 per week

Maandelijks

Klanten Portal

2 per maand

Binnen 48 uur

Maandelijks

Accelerate 🚀

€699,00

per maand

4 weken

6 per week

1 per 2 weken

Klanten Portal

Wekelijks

Binnen 24 uur

2 per maand

Waarom social media
management?

Wij creëren strategische campagnes met specifiek gekozen social influencers. Door gebruik te maken van ons uitgebreid netwerk kunnen we jouw producten en diensten een extra boost geven en onder de aandacht brengen bij een grote groep bestaande en potentiële klanten.

Onze creatieve Masterminds ontwerpen social media posts die de juiste aandacht genereren en misschien nog wel belangrijker, die er voorzorgen dat jouw potentiële klant wordt aangezet tot actie en conversie! Meer bezoekers, meer omzet en loyaliteit.

Met MaaS, marketing as a service krijg je de beschikking over het volledige marketing team van de fctry. Samen kiezen we voor jou de juiste mensen, zonder variabele kosten maar voor een vast maandelijks bedrag.

Door op de juiste manier gebruik te maken van Social Media media vergroot je de online aanwezigheid en kansen van je bedrijf. Door het bereik van je merk of product online te vergroten, zullen consumenten jouw merk- of productnaam eerder herkennen en blijft je naam, dienst of product bij hen top-of-mind.

Klantenservice gaat tegenwoordig verder dan alleen telefonie. Ons toegewijde webcare team staat klaar om jouw klanten te helpen via live chat, WhatsApp, Telegram en social media kanalen. Indien gewenst staan wij jouw klant 24/7, 365 dagen per jaar professioneel te woord.

Wij zorgen ervoor dat jouw merk op de verschillende social mediakanalen professioneel en eenduidig naar voren komt. Met een look & feel en goed gedefinieerde tone-of-voice die aansluit bij de missie en visie van jouw bedrijf.

Onze referenties

Bossa Floors - Leuke club!

Zo mooi hun kantoor eruit ziet, zo zijn ook onze uitingen op social media. We zien een absolute stijging van conversies!

Datum van ervaring : juli 2022

Reflexfolie - Aanrader!

Hadden we eerder moeten doen, we worden volledig ontzorgt en vragen of ideeën worden altijd netjes opgevolgd

Datum van ervaring : augustus 2022

Meubel Concurrent - Super handig!

Wil je dat potentiële klanten jouw merk ook vaker zien maak dan gebruik van de Fctry diensten. Sociaal zonder gezeur!

Datum van ervaring : november 2022

Nieuwsgierig geworden?

Wil je even sparren? Heb je nog vragen. Niet alles past in een vaste prijslijst, daarom ontdekken we graag samen met je hoe social media het beste bij jou kan passen. Bespreken we onder het genot van een kopje koffie!
Laat dan ook je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Koffie? (New)
View