Skip links

The Branding Fctry

Branding & Design

Voor ons is een huisstijl design of een logo ontwerpen hetzelfde als werken aan een effectievere en scorende communicatie: of te wel het actief in de markt zetten en overbrengen van jouw bedrijfsboodschap, identiteit of unieke verhaal. Met een goede huisstijl laat je zien wie je bent, creeer je vertrouwen en maak je contact met je klanten.

It's time to shine

Een goede branding strategie vormt de basis van je merk. Je weet precies wat je doet, voor wie je het doet en hoe je het doet. Maar welke uitstraling past bij jouw organisatie? Onze branding specialisten vertalen de ‘why-thats’ naar een unieke visuele uitstraling en een passende tone-of-voice. Natuurlijk blijven we de stip op de horizon gedreven volgen: een beter converterende website en campagnes met meer resultaat.

Logo design

Een goed logo ontwerp geeft in één enkele oogopslag een eerste indruk van je organisatie. Het is dan ook het startpunt van je gehele huisstijl. Ook wel het visitekaartje van de gehele organisatie genoemd. Vanuit je logo worden namelijk alle andere media-uitingen gevormd. Denk hierbij aan de website, flyers, visitekaartjes en folders. Maar ook is een goed logo ontwerp een solide basis voor je social media, autobelettering en gevelreclame.Een succesvol bedrijf is sterk afhankelijk van het snel overbrengen van de boodschap, maar ook creatief genoeg zodat potentiële klanten zich zullen herinneren dat ze dit product eerder vandaag hebben gezien

Branding

Begin je met een begint, kunnen wij briljante branding leveren voor uw bedrijf, product of dienst. Of u nu gewoon een beetje hulp nodig hebt of op zoek bent naar een volledig geroosterd brandingproject, ons team van creatieven zal uw brood niet verbranden. Brandingprojecten zijn diepgaander en kunnen een strategie, tone of voice, beeldmateriaal en een uitgebreide stijlgids omvatten.

Rebranding

Merken moeten kunnen veranderen zodat ze zich gemakkelijker kunnen aanpassen aan nieuwe bedrijfsmodellen en strategieën. Een rebranding kan jouw merk helpen om aan de top van de trends te blijven, maar mag alleen plaatsvinden als er goed is nagedacht over hoe het de ervaring zal beïnvloeden, zowel nu als toekomstige veranderingen binnen jouw industrie of marktomgeving. Wij zetten jou opnieuw op de kaart.

Brandbook

Een brandbook biedt een compleet beeld van je merk voor je (toekomstige) werknemers en klanten. Dit document deel je met je eigen werknemers zodat zij stuk voor stuk 100% jouw merk gaan ademen en trots gaan zijn op het merk en team. Daarnaast is het helemaal geen slecht idee om het brandbook van je merk ook publiek te maken: zo geef je geïnteresseerden een inkijkje in het brein van jouw merk en laat je op een transparante manier zien hoe jullie in de wereld staan.

Koffie? (New)
View