Skip links

The Hosting Fctry

Warp Speed Hosting

Fctry host haar websites, e-commerce en internet platformen letterlijk hoog in de cloud. 100% groen en 100% veilig! Jouw data zijn bij ons dus in goede handen. En met één aanspreekpunt voor jouw hosting en e-mail, een vakkundig technisch team en kwalitatieve partners is jouw tevredenheid als klant gewaarborgd. Kortom, alles goed geregeld én ontzorgd. Nog niet helemaal overtuigd? Kom dan gerust een keer zelf op onze locatie kijken.

Hosting as a Service

Onze infrastructuur en hostingoplossingen zijn geoptimaliseerd voor bedrijven waar hosting een cruciaal onderdeel is van de bedrijfsstrategie. Zaken als beveiliging, performance, back-ups en schaalbaarheid, zijn volledig gewaarborgd. Naast de allerbeste hosting en goede beheertools, krijgen onze klanten direct toegang tot onze Pro Support en de 24/7 storingsdienst.

Private hosting

Onze servers, die wij zelf beheren, worden enkel voor onze eigen klanten gebruikt. Hierdoor hebben we een uitstekend inzicht in de hoeveelheid capaciteit die jouw website, webshop of platform nodig heeft en kunnen we snel schakelen wanneer blijkt dat jouw omgeving moet worden opgeschaald of geoptimaliseerd. Maar er zijn nog meer redenen waarom we onze private servers alleen voor onze eigen klanten gebruiken. Wij vinden dat elke klant uniek is. Iedereen krijgt dus service die is afgestemd op het bedrijf/product. Bovendien kunnen we hierdoor de snelheid en veiligheid blijvend garanderen.

Persoonlijk en op maat

Op het gebied van private hosting bieden we twee opties aan. We kunnen je website op één van onze gedeelde servers plaatsen óf je kiest voor een eigen server die volledig is afgestemd op jouw bedrijfsprocessen en omgeving. De tweede optie is ideaal voor klanten die een website of e-commerce omgeving gebruiken die duizenden bezoekers per dag welkom moet heten zonder enige vorm van snelheidsverlies. Weet je niet zeker welke optie voor jou het beste is? Wij helpen je graag bij het maken van je keuze.

Veiligheid en Privacy

Hoe snel of succesvol jouw website of platform ook is, elke web-omgeving heeft regelmatig technisch onderhoud nodig om ervoor te zorgen dat alles naar behoren blijft werken. Denk aan het maken van backups of het updaten van software en plugins. Gelukkig hoef jij je daar niet om te bekommeren. Dat doen wij voor je. Minimaal eens per maand checken we je website op beschikbare updates. En verschijnt er tussendoor een keer een security update? Dan voeren we die natuurlijk zo snel mogelijk uit. Zo zorgen wij ervoor dat jouw website altijd veilig en up-to-date is.

Super snel en nooit Offline

Het is niet voor niets onze missie om jou als klant te ontzorgen. Laat de techniek dus maar aan ons over. Wij zijn er immers goed in en hebben er ook nog eens plezier in. Zo zorgen wij met onze ondersteuning via een SLA ervoor dat jouw website, e-mail, applicatie of webshop altijd klaar is voor morgen. Wat nu werkt, kan morgen misschien niet meer werken. Daarom monitoren wij continu alle ontwikkelingen. Daar hoef jij je dus geen zorgen over te maken. Kortom, geen gedoe en je bent altijd online. Zoals het hoort. En ook hierbij geldt, heb je vragen of hulp nodig, dan staan wij voor je klaar.

Domeinregistratie & Beheer

De naam van je website is onlosmakelijk verbonden met je merkidentiteit. Iets wat passend moet zijn, maar ook herkenbaar en vindbaar. Dat regelen we voor je. Onze experts weten alles van domeinnamen en URL’s en kijken samen met jou wat past bij jouw merkidentiteit, of je nu voor .nl, .de of .com gaat. Je kunt hiervoor altijd terecht bij onze supportdesk die je ondersteunt bij deze stap.

Professionele E-mail Hosting

Jouw e-mail moet altijd werken en bovenal veilig en betrouwbaar zijn. Grote spelers als Google en Microsoft zijn de go-to-partijen op de e-mailhostingmarkt. Bij ons kun je terecht voor de e-maildienst van Google met de naam Google Workspace, die 99,9% bescherming biedt tegen phishing en spam. Google Workspace biedt naast zakelijke e-mail een pakket met toepassingen om al het werk binnen je organisatie klaar te krijgen. Met bekende toepassingen als Gmail, Agenda, Meet, Chat, Drive, Documenten, Spreadsheets, Presentaties en Formulieren is Google Workspace een systeem met een bewezen waarde waarvan wij alle ins en outs kennen.

Waarom kiezen voor
Warp Speed Hosting?

Resultaat in Google

Time-To-First-Byte (TTFB) is een metric die meet wat de reactietijd is van het HTTP-verzoek tot aan de eerste byte die ontvangen wordt vanaf de webserver. Hoe lager de TTF, hoe beter Google je website beoordeelt en je hoger in het resultaat zet dan je potentiële concurrent.

Performance Boost

Een lancering van een nieuwe website of nieuw product? Gestart met een nieuwe marketing campagne? Wij geven jouw server een tijdelijk boost zodat we de verwachte hogere piekbelasting gemakkelijk aan kunnen, wat een positieve impact heeft op de website-ervaring van jouw klanten.

99,9% Online, klaar!

Wij weten het als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw website, e-commerce platforms of web-applicatie altijd beschikbaar is. Met onze 99,9 server-uptime en 24/7 monitoring, hoef jij je nooit meer zorgen te maken dat het niet werkt.

Optimaliseren

Wij blijven jouw website continu analyseren en optimaliseren. Door gebruik te maken van loadbalancing en caching, optimaliseren wij foto’s, de gebruikte webtechnologie en monitoren wij of bepaalde plugins die niet worden gebruikt kunnen worden uitgezet om de snelheid en bereikbaarheid te optimaliseren.

Privacy & GDPR

Wij voldoen aan alle relevante wetgevingen, waaronder de General Data Protection Regulation (GDPR) & privacy regulations.
Door je website of E-commerce platform aan het Fctry team toe te vertrouwen, kun je er volledig op vertrouwen dat wij ons altijd aan deze regelgeving zullen houden.

Budget Proof

Dankzij ons ervaren serverteam weten we altijd wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op hostingebied en wat de behoeftes van onze klanten zijn. Omdat we op zoveel mogelijk behoeftes willen inspelen, hebben we oplossingen die in elk budget passen.

Koffie? (New)
View