Skip links

Groeien door Social media management

Maandelijks ontzorgd met een
helder, betaalbaar abonnement.

Social media zonder gedoe

Wil je jouw doelgroep slim bereiken via Facebook, Instagram, Twitter, TikTok of LinkedIn, maar ontbreekt de tijd of heb je zelf niet altijd de creativiteit om pakkende, gestructureerde posts te ontwerpen die bij je klanten blijven hangen? Maak dan kennis met onze Social Media management service. De ideale oplossing voor bedrijven om online op te vallen!

Door effectief te meten geven we je inzicht in alle behaalde resultaten!

Social Media as a service

Bijna elk bedrijf kan profiteren van social media marketing diensten. Hoewel de meeste bedrijven weten dat ze social media moeten gebruiken om hun bedrijf online te positioneren, weten ze niet altijd hoe, waarom en in welke netwerken ze moeten investeren: Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, TikTok enz.
Fctry's social media management neemt de complexiteit, kostbare tijd en soms zelfs ook de frustratie van social media uit handen. Onze doelstelling is simpel; het aanbieden van een service waar jij als ondernemer blij van wordt en posts creëren die impact maken bij je klanten.

Wij houden van een pragmatische aanpak, overleggen regelmatig en kiezen voor een no-nonsense aanpak. Sterker nog, klanten zullen niet eens merken dat wij er tussen zitten. Zie ons maar als jouw intern marketing en Social Media team.

Samen met onze klanten
creëren we een meetbare impact

Onze creatieve masterminds ontwerpen social media posts die de juiste aandacht genereren en misschien nog wel belangrijker, die er voor zorgen dat jouw potentiële klant wordt aangezet tot actie en conversie! Want meer bezoekers zorgen effectief voor meer omzet en loyaliteit.

Strategisch Influencer marketing is de nieuwe manier om scorende reclame te maken die bij jouw potentiële doelgroep blijft hangen. De Fctry weet hoe jij dit voor elkaar kunt krijgen. Wij hebben toegang tot een netwerk van influencers die je kunnen helpen om jouw product en/of dienst op diverse kanalen zoals Facebook, Tiktok, YouTube, Instagram, op het juiste moment online te promoten.

Met SMaaS, oftewel ‘Social Media as a Service’, krijg je de beschikking over het volledige marketing team van de Fctry. Samen kiezen we voor jou de juiste mensen. Zonder variabele kosten, voor een vast maandelijks bedrag.

Door op de juiste manier gebruik te maken van Social Media Management, vergroot je jouw online aanwezigheid en kansen van je bedrijf. Wanneer je jouw online bereik vergroot, hebben klanten meer kans om jouw merk of product sneller te herkennen en te onthouden. Dit betekent dat jij meer top-of-mind blijft.

Klantenservice gaat tegenwoordig verder dan alleen het beantwoorden van een telefonische oproep. Ons toegewijde webcare team staat klaar om jouw klanten te helpen via live chat, WhatsApp, Telegram en social media kanalen. Soms wil je net dat stukje extra klantenservice bieden. Wij staan daarom ook klaar om jouw klanten 24/7, 365 dagen per jaar te woord te staan.

De Fctry post regelmatig berichten op social mediakanalen, zodat jouw bedrijf/product steeds onder de aandacht wordt gebracht. Alles uiteraard in goed overleg, maar zonder het extra werk van het bedenken en schrijven van de posts. 

Onze Diensten

OVerig

Startup

€99,00

per maand

2 weken

1 per 2 weken

Maandelijks

Klanten Portal

1 per kwartaal

Zo snel mogelijk

elk Kwartaal

Winteractie

Pro

€199,00

per maand

2 weken

1 per week

Maandelijks

Klanten Portal

1 per kwartaal

zo snel mogelijk

elk Kwartaal

Premium

€299,00

per maand

2 weken

2 per week

Maandelijks

Klanten Portal

1 per maand

binnen 48 uur

Maandelijks

!Populair!

Business

€399,00

per maand

4 weken

3 per week

Maandelijks

Klanten Portal

2 per maand

Binnen 48 uur

Maandelijks

Accelerate 🚀

€699,00

per maand

4 weken

6 per week

1 per 2 weken

Klanten Portal

Wekelijks

Binnen 24 uur

2 per maand

Waarom uitbesteden

Wil jij meer naamsbekendheid realiseren door middel van je social media kanalen? Dan is onze social media management oplossing de ideale oplossing voor jou! Wij zorgen ervoor dat jij kunt blijven doen waar jij goed in bent, dan doen wij dat ook.
Wij regelen alles omtrent social media. Jouw product/bedrijf staat (afhankelijk van het gekozen abonnement) regelmatig 'in de schijnwerpers', waardoor je blijft opvallen, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen.

Succes door ervaring

We managen diverse klanten op het gebied van social media management, met succes! Heb jij al een bestaand account met een bepaald aantal volgers of moet je nog helemaal vanaf 0 beginnen? In beide gevallen kunnen wij jou snel helpen aan nieuwe volgers en dus meer bereik, wat meteen impact creëert! Van MKB tot SME.

Heldere manier van werken

We starten altijd met een oriënterend en inspirerend gesprek bij ons op kantoor. Hier bespreken wij jouw vraagstuk en komen we meer te weten over jouw onderneming. Vervolgens stellen wij een plan op en onderbouwen we welk plan het beste op jouw wensen aansluit. Hierna gaan wij aan de slag met het aanmaken en vullen van de accounts (mochten deze er nog niet zijn).

In de startblokken

Wanneer de basis is opgesteld wordt er een contentkalender gemaakt met daarin voorstellen voor posts. Deze kalender is gebaseerd op het gekozen pakket, de concurrentie en jouw doelgroep. Tot slot worden de posts ingepland en wordt de pagina in de gaten gehouden voor bijvoorbeeld reacties en/of berichten.

Scorende Content

Met jouw social media kun je eenvoudig je doelgroep bereiken. Het is hierbij wel belangrijk om creatieve content te plaatsen zodat je opvalt tussen je concurrenten. Het doel is immers om meer bezoekers op je website te krijgen en/of meer producten te verkopen.

Foto- en Videografie

Worden je teksten ook daadwerkelijk gelezen of haken je klanten al af na de eerste indruk? Beelden en video's dragen bij aan de eerste indruk die iemand van je heeft. Content is enorm belangrijk want klanten beoordelen je vaak binnen enkele seconden op basis van wat ze zien, niet wat ze lezen. Als jouw foto’s en video’s er goed en verzorgd uitzien, dan willen (potentiële) klanten je sneller leren kennen. De Fctry beschikt over een eigen fotostudio met de juiste apparatuur om elk type product of dienst professioneel vanuit alle hoeken in beeld te brengen.

Wij genereren nieuwe klanten voor jouw bedrijf.

Social Webcare

Steeds meer klanten gebruiken sociale platforms zoals Facebook, Twitter en Instagram om een reactie te krijgen wanneer ze tegen problemen aanlopen. Social media blijken daarmee uitermate geschikt als klantenservice voor bedrijven en organisaties. Het is immers bij uitstek de plek waar klanten toch al veel tijd doorbrengen.

We zijn altijd online

De 9 tot 5 cultuur bestaat niet meer, een klant is immers altijd online. Ze stellen vragen via social media kanalen, vergaren informatie of kaarten problemen aan. Via de Fctry hoeft dit geen uitdaging te zijn en is het tegelijkertijd een kans om je klanttevredenheid te verhogen door berichten persoonlijk te beantwoorden en problemen snel op te lossen.

Data gedreven marketing

Interpreteren, analyseren

Meten is weten. Hoeveel berichten komen er binnen? Wat is de reactiesnelheid? Waar hebben jouw klanten het over? Wanneer leest een potentiële klant een social media post? Wat is onze invloed op het sentiment van jouw klanten? Belangrijke data die het maken van keuzes makkelijker maakt en campagnes doelgericht. Fctry meet deze resultaten en gebruikt dit weer als startpunt ter verbetering van de strategie.

Adverteren & Converteren

We gebruiken een mix van campagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok en YouTube voor een succesvolle funnel & converteer strategie. We overtuigen jouw doelgroep en zetten ze aan tot actie. Hoe beter we jouw doelgroep in kaart hebben, hoe sneller jouw doelgroep zich aangetrokken voelt tot jouw product, dienst of bedrijf. Door onze diensten met elkaar te combineren bereiken we de juiste klant.

Koffie? (New)
View