Skip links
360c E-Commerce

Full Service
E-commerce

Tegen het jaar 2030 zal naar schatting 85% van alle aankopen online via e-commerce plaatsvinden. De online markt is dus dé markt waar jij op moet gaan inzetten. De experts van de fctry kunnen je op weg helpen met het opzetten van een ijzersterke webshop.

Zo haal je het maximale uit je business en ben je klaar voor de razendsnelle ontwikkelingen van de markt. Dankzij onze uniek concept bieden we een ijzersterke combinatie van diensten aan die jouw bedrijf helemaal next-level laat gaan.

klanten van de fctry geven ons gemiddeld een 9 op 10

De juiste webshop kan de waarde van uw bedrijf drastisch verhogen, en wij willen jou helpen om dat voor elkaar te krijgen.

Ontwikkeling Webshop

We starten de ontwikkeling door goed te inventariseren wat er allemaal nodig is met betrekking tot functionaliteit en (data)structuur. Door al vroeg in het traject samen te werken met onze experts op het gebied van strategie en design, komen we als developers in deze fase zelden voor verrassingen te staan en kunnen we goed sturen op het budget van de opdrachtgever.

Inrichting Warehouse

Jouw webshop is gekoppeld aan het ons modern en professioneel WMS, Ware House Management Systeem. Op basis van jouw business-case richten wij onze processen en procedures zo optimaal mogelijk in. Wij vinden het belangrijk dat jij als ondernemer te allen tijde een actueel inzicht hebt van voorraden en verkopen. Hiervoor gebruiken wij data-dashboard die 24 uur per dag altijd de actuele status laten zien.

Boosten van Sales

Zodra de webshop is gelanceerd, het warehouse is ingericht gaan we starten met het converteren van bezoekers naar klanten. We ontwerpen creatieve campagnes die volledig zijn afgestemd op jouw diensten en producten. Door de unieke samen- stelling van de fctry zorgen wij niet voor fulfilment maar weten we ook jouw klanten te bereiken om het moment dat zij klaar zijn voor een aankopen.

360° E-commerce Diensten

E-commerce fctry

Geef je E-commerce
een Sales Boost

De e-commerce experts van de fctry helpen u graag bij het opzetten van een rotsvaste en hyper moderne webshop die jouw bedrijf de beste kans op succes zal geven. Met onze holistische aanpak, bieden wij diensten aan die ontworpen zijn om zowel nieuwe als bestaande bedrijven te ondersteunen van elke grote terwijl ze groeien in omvang - van het opzetten van een winkel op platforms zoals, Shopify, Lightspeed of Amazon's en Bol.com eCommerce sites tot het ontwikkelen van solide en bewezen strategieën tegen snelle marktveranderingen!

Fulfilment fctry

Van warehousing
tot verzending

De fctry is jouw fulfilment center voor e-commerce. Wij regelen de complete afhandeling van je orders feilloos en snel voor de e-commerce in Nederland, België en Luxemburg. Zónder dat je de controle over je webshop verliest natuurlijk, want we koppelen ons warehouse management systeem met geïntegreerd transport management systeem eenvoudig aan jouw eigen webshop. Zo weet je altijd wat de actuele stand van zaken is. Sommige noemen het lekker gemakkelijk wij noemen het ontzorgen. Kun jij je weer gewoon bezig houden met de verkoop en marketing.

Support Fctry

Hoogwaardige Klantondersteuning

Wij bieden jouw klant een hoogwaardige klantenservice aan. Hiervoor gebruiken we professionele helpdesk systemen die zelfs de meest veeleisende klant van A tot en met Z kan ondersteunen. Wij ondersteunen meerdere klant-kanalen zoals, WhatsApp, Telegram, Facebook, Instagram, Twitter, e-mail en telefonisch contact. Als klant krijg je toegang tot onze systemen en ontvang je dagelijks een KPI rapportages die jou meer vertellen hoeveel gesprekken we hebben aangenomen, de strekking van de vragen en de tevredenheid score van jouw klanten.

Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid binnen de customer journey en stellen vooraf een uitgebreid kenniscentrum in waar we alle essentiële informatie van jouw bedrijf, jouw diensten en/of producten tot in detail staat beschreven.

Marketing Fctry

Digitale Campagnes
Met Klantimpact

Je hebt weinig aan een webshop die niet wordt bezocht of waar zelden iets wordt besteld. Daarom zorgen wij samen met jou dat je e-commerce business gaat groeien, sterker we gaan het maximaal boosten. Door het inzetten van de juiste marketing-strategieēen en kanalen, behalen we de beste resultaten. Voor we effectief starten met het bedenken van campagnes bepalen we eerst jouw doelgroep en de meest ideale strategie. We kijken naar de markt en analyseren de positie van jouw directe concurrenten. De volgende campagnes zetten we bij andere klanten meestal actief in.

Wij hebben alles in huis om u
succesvol te laten zijn

Klein tot Groot

Van 0% tot 100% maatwerk voor elk budget. Wij bouwen webshops. Strak, commercieel, mooi, gebruikersvriendelijk, gericht op conversie en uiteraard scorend in Google. Van klein tot groot en voor iedereen.

Helder & Transparant

Een frisse aanpak die product- en marketingideeën van nul naar één en verder brengt. Wij houden van een open combinatie en transparantie. Geen one-night stands maar een langdurige en prettige relatie.

Geen verborgen kosten

We proberen niemand te misleiden met verborgen kosten of geheime informatie - wat je ziet is wat je krijgt. Daarom, houden we jou tijdens het hele proces volledig op de hoogte, zodat je niet voor verrassingen komt te staan

Hoogwaardige Beveiliging

Voor de beveiliging van goederen wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde bewegingsdetectie en camerabewaking. Bovendien is het warehouse beveiligd volgens één van de hoogste Bord klasse.

Pick & Pack Process

Dankzij onze gestroomlijnde warehouse processen verzamelen (pick) wij razendsnel en foutloos uw webshoporders in een pakket (pack). Orders worden hierdoor dezelfde dag verzonden voor een snelle levering.

Warehouse Management

Ons Warehouse Management System is een modern automatiseringssysteem die de opslag, orderpicking, packing en verzending van goederen efficiënter en daardoor kostenbesparend maken.

FAQS

Veelgestelde
klantvragen

Dat is mogelijk! De fctry is begonnen als een manier om snelle, scorende en goed werkende webshops te bouwen. Na verloop van tijd hebben we gemerkt dat elke klant anders is, wat betekent dat er geen one-size fits all oplossing voor hen is -ook al kunnen hun behoeften in sommige opzichten gelijk zijn (gemakkelijke winkelervaring, betaal integraties, eenvoudig beheer, e.d.). Onze unieke samenstelling stelt ons in staat om klanten te voorzien van complete fulfillment-oplossingen en tegelijkertijd moderne eCommerce-functies aan te bieden.

Ja! Onze e-commerce servers, die wij zelf beheren, worden enkel voor onze eigen klanten gebruikt. Hierdoor hebben we een uitstekend inzicht in de hoeveelheid capaciteit die jouw website, webshop of platform nodig heeft en kunnen we snel schakelen wanneer blijkt dat jouw omgeving moet worden opgeschaald of geoptimaliseerd. Wij vinden dat elke klant uniek is en daarom word je bij ons niet als eenheidsworst behandeld. Bovendien kunnen we hierdoor de snelheid en veiligheid blijvend garanderen. 

Ons warehouse beschikt over de hoogste Borg Klasse. Wij maken gebruik van diverse toegang-controles, Intern en extern geplaatste camera's met geavanceerde AI welke continue beelden analyseren en situaties proberen in te schatten op een mogelijk vieligpeids risico. Al onze logistieke medewerkers zijn volledig gescreend alsmede in het bezit van een geldige VOG-verklaring. 

Onze klanten krijgen niet alleen toegang tot hun persoonlijke omgeving binnen het Warehouse Management Systeem en de E-commerce omgeving. Door onze unieke samenstelling creëren wij persoonlijke en op maat gemaakte rapportages (BI-Dashboards) waarbij realtime de meeste belangrijkste informatie is op te vragen en analyses zijn uit te voeren. Benieuwd hoe dit er uit ziet? Kom gerust langs, wij geven u graag een persoonlijke demo. 

Wij zijn toegewijd aan het leveren van de best mogelijke service en onze klanten weten dat.

4.5

One Stop Shopping, Letterlijk!

Een écht optimale integratie van je kanalen en middelen is en blijft de sleutel naar succes in e-commerce. En uiteindelijk draait alles om conversie. Op basis hiervan hebben we een unieke aanpak ontwikkeld.

Adverteren

Boost je conversies d.m.v. Search Engine Advertising en Social Media Advertising. Wij bieden de expertise en helpen je met je groei online.

Marketplace

Amazon Seller Central of Amazon Vendor account? Wil je ook verkopen op andere marketplaces zoals Bol.com? Fctry helpt je om je accounts juist in te richten.

Icon Big/sending-video-framesCreated with Sketch.

Warehouse

Dankzij ons professionele en tot de tand beveiligd warehouse (klasse 5) zorgen wij ervoor dat jouw producten veilig en wel zijn opgeslagen en worden beheerd.

Logistiek

Wij zorgen voor het volledige logistieke process en afhandeling. Jouw producten worden van A naar B verzonden op basis van scherpe tarieven, met als resultaat een tevreden klant.

Big Data + AI

Wij maken gebruik van geavanceerde data modellen aangedreven door AI. Hierdoor kunnen we bepalen welk product, wanneer en waarom het beste verkoopt.

Data Dashboard

Wij bieden al onze klanten een modern interactief dashboard voorzien van de belangrijkste KPI's, welk elk uur wordt geüpdatet en volledig is aangepast aan jouw belangrijkste data metrics.

Klantenservice

Wanneer jouw klant hulp nodig heeft, staat ons support team klaar om te chatten of om telefonisch vragen te beantwoorden.

Content Creatie

Onze content fctry creëert unieke content om de online vindbaarheid van jouw webshop te verhogen en klanten sneller te converteren.

Branding & Design

Door een pakkend design & branding toe te passen op je merk en webshop ontwikkel je een hogere conversie en vergroot je de funnel

Koffie? (New)
View