Skip links

Wij staan voor digitale groei en innovatie

Fctry staat voor een team van creatieve masterminds die een bovengemiddelde en intrinsieke passie hebben ontwikkelt voor digitale oplossingen. Wat ons drijft?

We creëren digitale ervaringen in de vorm van websites, webshops, social media campages, design en branding die allemaal zijn ontworpen om de doelen van onze klanten te bereiken. Wat we maken is creatief en effectief en ze boeken resultaten. Wij zetten ons in voor het succes van onze klanten en streven ernaar hun verwachtingen te overtreffen.

Onze normen
& waarden

01.

Digitale DNA

Bij de Fctry doen we meer dan wat er van ons wordt verwacht. Allereerst definiëren we de strategie. We brengen alle activiteiten, kanalen en merkinitiatieven samen om tot een succesvol concept te komen. Met een duidelijk proces en een heldere communicatie zorgen we ervoor dat jij er uitspringt bij je klant. Dat is waar wij voor staan.

02.

De winnende strategie voor jouw bedrijf

De meeste potentiële klanten die jouw website of sociale media profiel bezoeken, bepalen in een split-second of ze met jouw bedrijf in zee willen of niet. Digitale strategieën spelen hierbij een belangrijke rol. Als digital agency bedenken wij daarom een sterke, doelgerichte strategie. Een strategie die aansluit bij de kern van jouw bedrijf of organisatie. We geven daarbij o.a. antwoord op de vraag wat jouw doelen zijn en hoe we die kunnen bereiken. Maar ook op de vraag wat jouw bedrijf het meeste oplevert. Waar liggen de kwaliteiten, wat zijn de unique selling points?

03.

Alles in 1 keer geregeld

Kom jij net als andere bedrijven tijd te kort? Dan is het de hoogste tijd dat je met ons contact opneemt, zodat al het lastige werk in 1 keer wordt geregeld.    

  • We bouwen mee aan je merk.  Daarbij  zorgen we ervoor dat de waarden van jouw bedrijf of organisatie worden omgezet naar een identiteit die het merk tot in de puntjes vertegenwoordigt.
  • We helpen je bij het ontwerp van je website en mobiele apps
  • We creëren e-commerce omgevingen die naadloos aansluiten bij jouw bedrijf
  • We managen jouw sociale media profielen
  • We bewaken en verbeteren jouw “online presence”, de manier waarop jouw bedrijf naar buiten treedt en zichtbaar is voor anderen.      

04.

Heldere communicatie

Als het gaat om een heldere communicatie, is het stellen van vragen heel belangrijk. Dat doen wij dus ook! Hierdoor leren we continu bij en ontdekken we nieuwe kansen. Dat is de kracht van onze organisatie. Hierdoor ontdekken we nieuwe inzichten, houden we een voorsprong op onze concurrentie en – nog belangrijker – bezorgen we onze klanten het succes dat zij verdienen.

04.

Samen op weg naar succes

Waarde creëren is een van onze belangrijkste missies. Daarvoor zijn een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en een ongekende focus essentieel. Maar ook zaken als efficiëntie, flexibiliteit en het leren van je eigen fouten mogen niet worden onderschat. Wij streven continu naar deze perfecte mix, die het mogelijk maakt om met een gerust hart uitdagingen aan te gaan en risico’s te nemen, om uiteindelijk samen de successen te kunnen vieren. Met de nadruk op samen, want wij zijn immers pas tevreden als jij dat ook bent.        

05.

De beste willen worden

Fctry is een enthousiast team bestaande uit jonge, talentvolle en gedreven individuen met een onstilbare honger naar groei, ontwikkeling en optimalisatie. We proberen ons niet alleen als individu, maar ook als team continu te verbeteren. Het is dus geen wonder dat het onze missie is om om de beste digitale en full service agency te worden in Limburg en ver daarbuiten.

Wij willen dat onze klanten deel uitmaken van deze groei en ons vergezellen op onze missie. Een ongekend enthousiasme om projecten te laten slagen, harder te werken en sneller te leren dan wie dan ook, zijn daarvan het bewijs. We willen onze passie delen met onze klanten om ook haar concurrentie te overtreffen en samen de beste te worden.        

06.

Onze klanten zijn onze vrienden

Eerlijkheid duurt het langst. Daarom willen we altijd eerlijk zijn tegenover ons team en onze klanten. Zo vinden we het belangrijk dat onze klanten begrijpen hoe we werken en hoe hun projecten verlopen. Maken we een fout, dan geven we dat eerlijk toe en lossen we het op. Hierdoor is continue verbetering mogelijk, waardoor een maximaal resultaat kan worden bereikt.

Wij willen onze doelen niet alleen realiseren, maar ze ook overtreffen. Zowel als individu als in teamverband. Onze hoge normen en waarden helpen ons hierbij. Het ontwikkelen van talent speelt daarbij een belangrijke rol. Bij Fctry krijgt elke medewerker de ruimte om zich te ontwikkelen. Wij weten namelijk als geen ander dat een gelukkige medewerker voor een tevreden klant zorgt. En dat leidt weer tot een succesvol bedrijf.

Onze klanten zijn onze vrienden. Tevreden klanten zorgen immers voor onze motivatie en enthousiasme. En daarmee uiteindelijk voor een gezond en succesvol bedrijf.  

Onze Kernwaarden

Teamwork

Een gelukkige medewerker zorgt voor tevreden klanten. En dat leidt weer tot een succesvol bedrijf. Met de Fctry creëren we een constante feedback-loop, luisteren we naar feedback en verbeteren we onze processen, onze kracht zijn onze mensen niet de tools.

Passioneel

Wij geloven dat dingen doen vanuit passie de enige manier is om te groeien in het leven. Je vaardigheden perfectioneren, dat is wat je het liefste doet en niet omdat het van je verwacht wordt. Dit draagt bij aan de kwaliteit van werk.

Blijven Groeien

Keep going, keep growing. Talent ontwikkelen, jong of oud staat met stipt bovenaan onze lijst. Elke medewerker krijgt “letterlijk” de ruimte om zich steeds verder te ontwikkelen want we geloven dat de groei van onze Fctry dan vanzelf zal volgen!

Echte Uitdagingen

Wij zijn geen ja-knikkers. We dagen elkaar én het bedrijf uit om steeds beter te worden. We geloven ook dat we zelf groeien door uit onze comfort zone te stappen want laten we eerlijk zijn, dan vindt de echte magie plaats.

Oog voor detail

Keep going, keep growing.  Talent ontwikkelen, jong of oud staat met stipt bovenaan onze lijst. Elke medewerker krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen want we hebben ervaren dat de groei van onze Fctry dan vanzelf zal volgen!

Klanten zijn de essentie

Klanten zijn belangrijk (en mogen altijd zichzelf zijn), zij zorgen voor onze motivatie en enthousiasme om hen te helpen. Zonder klanten zouden wij er niet zijn. Vertrouwen verdienen we graag en dat is de sleutel tot onze relatie.

Jouw Spotify Moment

Je bent in goede handen, onze handen. Nee, we menen het echt! We komen onze afspraken na en werken transparant. Ga gerust even achterover leunen, echt we menen het ontspan en luister naar onze Spotify playlist. Wij vinden dat ontzorgen hoort bij onze missie.

No Bullsh*t Agency

Geen moeilijke marketingtaal of digitale algebra maar gewoon een heldere en concrete uitleg die iedereen begrijpt. Ons praktisch plan van aanpak zet voor ons beide de stip op de horizon en bepaalt de succes-route voor het beste resultaat. 

Onze aanpak

Benieuwd naar het geheim achter onze successen? We willen niet alles zo maar verklappen maar geloven dat ons succes ligt in de manier van hoe we de processen doorlopen en hoe we met onze klanten omgaan.

Het begint met onze enorme drive, hyperfocus en een bak met enthousiasme om elke keer opnieuw het beste resultaat op te leveren aan onze klanten. Ook belangrijk: we zorgen ervoor dat samenwerken met ons meer is dan een formele one-off zakelijke verhouding.

Wij willen dat onze klanten zich prettig voelen, ons hyper-moderne en sfeervol kantoor is altijd geopend. Twee keer per jaar organiseren we een super gezellige all-in BBQ met live muziek, waar jij als klant altijd wordt voor uitgenodigd. Fun blijft een van onze belangrijke drijfveren.

 

De juiste tools & partners

Elke uitdaging is anders, ook al lijken ze soms op elkaar. Om tot een goed resultaat te komen, werken we met een breed scala aan platformen, geavanceerde tools en technische frameworks. We hechten veel waarde aan de kennis van onze medewerkers en certificeringen van de partners waar we elke dag mee samenwerken. Voor ons is dit een geweldige manier om te laten zien dat we over de nodige ervaring en kennis beschikken en de klant het vertrouwen kan hebben dat we het juiste doen.

Koffie? (New)
View