Skip links

The Web Fctry

Webdesign & Development

Is jouw bedrijf volop in ontwikkeling, maar lijkt je website dit niet echt te weerspiegelen? Dan ben jij toe aan een nieuw webdesign. Wij zorgen ervoor dat jouw website zijn volle potentie bereikt, zodat jouw bedrijf kan blijven groeien. Je wilt immers alles uit je bedrijf halen wat erin zit. Ben jij dus op zoek naar een gebruiksvriendelijke website met een passend design? Dan kun jij je vertrouwen stellen in Fctry. Geen standaard templates, maar écht maatwerk van het hoogste niveau.

Technologie als Ondersteuning

Op het gebied van web-technologie is er veel mogelijk. Wij geloven echter dat de gebruikte web-technologie grotendeels irrelevant is. De focus ligt bij ons voornamelijk op het eindproduct. Wij gaan uitgebreid met onze klanten in gesprek om de wensen en doelstellingen in kaart te brengen. Op basis daarvan kunnen we samen de beste keuze maken. Wij hebben ervaring met diverse technologieën, waaronder WordPress, WebFlow en Laravel. Deze expertise zetten wij graag in om gehoor te geven aan al jouw wensen.

Onderscheidend Design

Een onderscheidend design is van uitermate groot belang. Webdesign dat aansluit bij de missie, visie en kernwaarden van jouw bedrijf; dat is het einddoel! Wij realiseren dit doel door de merkidentiteit en het brandbook van jouw bedrijf als basis te gebruiken. Ook hechten we veel waarde aan het bereiken van de juiste doelgroep. Streef jij naar een consistent geheel binnen jouw website? Fctry zorgt ervoor dat jij jezelf hiermee onderscheidt van de concurrentie.

Optimale Gebruikerservaring

Het is belangrijk dat jouw website mobielvriendelijk is. Internetverkeer komt immers voor 40% van mobiele apparaten. Op het gebied van internetaankopen gaat dit zelfs om 50%. Een goede mobiele weergave is dus cruciaal om de gebruiks- vriendelijkheid op peil te houden, en de aandacht van jouw bezoekers vast te houden. Of je nu een klein bedrijf hebt of reeds een middelgrote onderneming runt, wij zorgen ervoor dat jij binnen een mum van tijd meer organisch verkeer bereikt!In beide gevallen kunnen wij jou gigantisch snel helpen aan nieuwe volgers en dus meer (gratis) organische bereik welk impact creeert! Van MKB tot SME

Gevonden Worden (SEO)

De inhoud van jouw website is niet alleen belangrijk voor de bezoeker, maar ook voor de zoekmachines. Deze twee aspecten staan ook onlosmakelijk met elkaar in verbinding. Relevante informatie voor de bezoeker zal er immers ook voor zorgen dat deze pagina’s beter scoren in de zoekmachines. Alhoewel hier nog heel wat SEO-technische trucjes achter zitten, is relevantie toch één van de belangrijkste hoofdpunten op het gebied van website content.

Integraties & Koppelingen

Wij van de Fctry realiseren koppelingen die tijdsverspilling tegengaan. Dubbel werk uitvoeren is immers altijd vervelend. Het is bovendien onnodig om taken met de hand uit te voeren terwijl het ook automatisch kan. Met onze handige koppelingen bespaar je niet alleen tijd en geld, maar voorkom je ook menselijke fouten. Dat zijn dus twee vliegen in één klap!

Open & Standaardisatie

Onze voorkeur gaat uit naar open-source software, aangezien dit ideaal toepasbaar is voor maatwerk. Open-source software wil zeggen dat de broncode door iedereen kan worden bekeken, aangepast en verbetert. Hiermee bouwen wij jouw website precies zoals je dit in gedachte hebt, zonder beperkingen. Ook extra koppelingen kunnen eenvoudig worden toegevoegd. De open-source software is gebruiksvriendelijk, compleet veilig en stabiel. Wanneer mogen we jouw website hiermee naar een hoger niveau tillen?

Veiligheid zit in ons DNA

Als ondernemer streef je er natuurlijk naar dat je klanten vertrouwen krijgen én behouden in jouw bedrijf. Juist daarom besteed de Fctry graag extra aandacht aan de beveiliging van jouw website. Wij doen er alles aan om bezoekers een veilige digitale omgeving aan te bieden. Een goede beveiliging is bovendien belangrijk voor de vindbaarheid van jouw website. Google stelt nu eenmaal meer vertrouwen in goed beveiligde websites, waardoor jouw kans op een toppositie in deze zoekmachine wordt vergroot!

Koffie? (New)
View