Skip links

The Content Fctry

Content is Key

Wat is inhoud? Het kan van alles zijn, van de uitwisseling van informatie tussen twee mensen op Twitter tot een video die op YouTube wordt geplaatst. Maar hoe maak je kwalitatief goed en relevant materiaal voor jouw doelgroep dat hen ook echt betrokken houdt. Wij weten hoe!

Sterke content maakt impact

Sterke content maakt het verschil. Zeker wanneer jij je online wilt onderscheiden van de concurrentie. De kunst is om bezoekers, klanten of prospects relevante content voor te schotelen en ze te effectief boeien. Zo laat je zien dat jij de expert bent en dat ze bij jou terecht kunnen wanneer ze een vraag hebben binnen jouw kennisgebied. Door middel van goede content kun je mensen echt aan je binden. Belangrijk is wel dat je de content op de juiste manier, via het juiste kanaal en op het juiste moment naar jouw klanten brengt, gelukkig weten wij hoe.

Het fundament van jouw bedrijf

Voordat we daadwerkelijk beginnen met het creëren van specifieke content, verdiepen we ons in jouw bedrijf, de klanten en persoonlijke wensen. Dit kan door middel van een persoonlijk gesprek, een telefonisch interview, een briefing per e-mail, maar ook door het bestuderen van de website, de historie en de branche. Wat is het voor een organisatie? Wat is de visie? Wat is de behoefte? Welke producten of diensten leveren jullie? En wat is de doelgroep? Dit helpt ons om doel en resultaat -gericht te werk te gaan.

Bepalende Strategie

Samen bepalen we welke middelen we het beste kunnen inzetten om de doelgroep te bereiken. Is dat een video op Tiktok, weblog, e-mails, magazine, social media post of grootschalige e-campagne? Niet alleen de doelgroep, ook de doelstelling is bepalend voor de kanaalkeuzes. Willen we de lezer informeren, amuseren, aansporen, activeren, prikkelen, overtuigen? En met welk einddoel? Conversie of verbinding? Met antwoorden op zak, klimt onze copywriter voorbereid in de pen het keyboard.

Gevonden Worden

Content creëren puur voor een goede vindbaarheid werkt tegenwoordig niet meer. Het gaat om kwaliteit, niet om kwantiteit. Daarom zorgen we ervoor dat bij het maken van SEO content de begrijpbaarheid en leesbaarheid van de content hoog blijft en de inhoud relevant en waardevol. Ondanks dat een website met SEO content beter kan scoren in Google, is het niet de bedoeling om te schrijven voor Google. Wij schrijven voor jouw doelgroep, zorgen voor een hoge tekstkwaliteit en voegen hieraan slimme SEO-elementen toe. Dat is hoe SEO content optimalisatie tegenwoordig met succes geschreven wordt en jouw hoger laat scoren bij Google en Bing!.

Video, Drones, Fotografie

Met de digitalisering en de groei van webwinkels is video en fotografie van groot belang. Wij zorgen dat jouw producten en bedrijf eruit springen waardoor je direct een stuk professioneler overkomt. Naast de voordelen van het maken van goede video's en foto's, zorgt goede fotografie bijvoorbeeld ook voor minder retouren. Met duidelijke afbeeldingen komt het product overeen met de verwachting van de consument. Het inzetten van de 4K Drone levert prachtige beelden op, wij filmen niet alleen buiten maar kunnen door precisiebesturing ook binnen in een bedrijfshal of zelfs op kantoor super gave beelden schieten voor een onvergetelijke indruk.

Missie? Ontzorgen!

Onze specialisten en creatieve masterminds helpen je graag om je content op papier en digitaal te laten knallen. Dit scheelt jou niet alleen veel tijd, het is ook zeer effectief! Want laten we eerlijk zijn. Iedereen moet doen waar hij/zij goed in is. Vind jij dat ook? Kom dan gerust langs in ons inspirerende kantoor en maak kennis met het creatieve copywriting team onder het genot van een kopje koffie (hebben ook thee&fris).

Koffie? (New)
View